JULEFROKOST

​Menu 1.

(Min. 10 pers.)

  • ​Marinerede sild med løgringe og karrysalat.
  • Fiskefilet med remoulade og citron.
  • Tartelet med høns i asparges.
  • Stegt medister med julekål, kanelsukker, sennep og brunede kartofler.
  • Postej med bacon og champignon.
  • Æg med rejer.
  • Brieost med druer, eller ris à la mande m/kirsebærsovs.

Pr. pers. ved varm selv      175,-

Varmt klar til servering     195,-

Menu 2.

(Min 10 pers.)

  • ​Marinerede sild med løgringe og karrysalat.
  • Æg med rejer.
  • Fiskefilet med remoulade og citron.
  • Stegt medister med julekål, kanelsukker, sennep og rødbeder.
  • Andebryst med rødkål og brunede kartofler.
  • Postej med bacon og champignon
  • Brieost med druer, eller ris à la mande m/kirsebærsovs

Pr. person 210,-

Varmt klar til servering 240,-

Depositum termokasse 300,-

Bestilling og betaling min. 4 dage før.

DER KAN IKKE BESTILLES PÅ MAIL.

Besøg os på

Facebook

Besøg Hornsyld Slagter på Facebook og følg med i vores hverdag og giv os din anmeldelse.

kontrolrapport

Hornsyld Slagter

CVR: 37289353

Apotekerbakken 24, 8783 Hornsyld

E-mail: ​mail@hornsyldslagter.dk

Telefon: 75 68 70 17

Åbningstider:

Mandag: Lukket.

Tirsdag - fredag: 10.00-17.30

Lørdag: 7.00-1​2.00

Ferielukket uge 1.

​​