JULEFROKOST

​Menu 1.

(Min. 10 pers.)

  • ​Marinerede sild med løgringe og karrysalat.
  • Fiskefilet med remoulade og citron.
  • Tartelet med høns i asparges.
  • Stegt medister
  • Lun postej med bacon og rødbeder
  • Julekål, kanelsukker, sennep og rødbeder.
  • Brieost med druer, eller ris à la mande.

Pr. pers. 150,-

Menu 2.

(Min 10 pers.)

  • ​Marinerede sild med løgringe og karrysalat.
  • Lun fiskefilet med remoulade og citron.
  • Stegt medister
  • Julekål, kanelsukker, sennep og rødbeder.
  • Andebryst med rødkål og brunede kartofler.
  • Lun postej med bacon og rødbeder.
  • Brieost med druer, eller ris à la mande.

Pr. person 195,-

Menu 3.

(Min. 20 pers.)

  • Marinerede sild med løgringe og karrysalat.
  • Kryddersild med løgringe.
  • Lun fiskefilet med remoulade og citron.
  • Tartelet med høns i asparges.
  • Andebryst med rødkål og brunede kartofler.
  • Stegt medister.
  • Julekål, kanelsukker, sennep og rødbeder.
  • Svinemørbradbøf i champignonsauce.
  • Hjemmelavet æbleflæsk med bacon.
  • Lun postej med bacon, champignon og rødbeder.
  • Brie, skæreost og druer, eller ris à la mande.

Pr. pers. 295,-​

Smør og rugbrød kan til købes.

25. og 26. december tillægges 15%, betaling ved bestilling. Afhentes mellem 11.00 og 13.00.​

Besøg os på

Facebook

Besøg Hornsyld Slagter på Facebook og følg med i vores hverdag og giv os din anmeldelse.

kontrolrapport

Hornsyld Slagter

CVR: 37289353

Apotekerbakken 24, 8783 Hornsyld

E-mail: ​mail@hornsyldslagter.dk

Telefon: 75 68 70 17

Åbningstider:

Mandag - fredag: 9.00-17.30

Lørdag: 7.00-12.00