Vi forarbejder gerne dit klovbærende vildt, udskæringer, pølsemageri , samt røgning af køller.
Rådyr:
Flåning af rådyr/bukke 200 Kr.
Finpartering af rådyr/bukke 350 Kr.
Vakuumpakning af finparteret rådyr/bukke 250 Kr.
Krondyr/dådyr/sika:
Flåning af dyr UNDER 50 Kg. 450 Kr.
Finpartering af dyr UNDER 50 Kg. 1200 Kr.
Vakuumpakning med etiketter 450 Kr.
Flåning af dyr OVER 50 Kg. 550 Kr.
Finpartering af dyr OVER 50 Kg. 1400 Kr.
Vakuumpakket med etiketter 550 Kr.
Flåning til skulder/halsmontering:
Rådyr/bukke 500 Kr.
Hjorte UNDER 50 Kg. 1000 Kr.
Hjorte OVER 50 Kg. 1500 Kr.
Afskæring af hoveder til trofæ:
Rådyr/bukke 100 Kr.
Hjorte UNDER 50 Kg. 150 Kr.
Hjorte OVER 50 Kg. 200 Kr.
Indfrysning samt opbevaring, pr. uge 100 kr.
PRISER FOR FORARBEJDNING
Kød indleveret på ben = 50,- pr. kilo
Kød indleveret afpillet = 40,- pr. kilo
SPEGEPØLSER VEJER CA. 800 GRAM PR. STK.
*Vakkumpakket i ½ + 5 kr. pr. halve.
*Vakkumpakket i 1/1 + 5 kr. pr. stk.
GRILLPØLSER VEJER CA. 125 GRAM PR. STK.
*Frankfurtere + 10 kr. pr. kg.
*Vakuumpakning af pølser med 10 stk. i hver 300 kr.
KØLLER.
* RÅVILDT : Hele uden vakuum 135 kr.
Hele med vakuum 155 kr.
R.S.V. 180 kr.
* DÅVILDT: Hele uden vakuum 280 kr.
Hele med vakuum 300 kr.
R.S.V. 360 kr.
*KRONVILDT: Hele uden vakuum 700 kr.
Hele med vakuum 780 kr.
R.S.V. 1000 kr.
RYGFILET + MØRBRAD RØGET AFTALES PRIS EFTER STØRRELSE, DISSE SKIVES IKKE !!!