Forarbejdning af vildt

Vi forarbejder gerne dit klovbærende vildt, udskæringer, pølsemageri , samt røgning af køller.

Rådyr:

Flåning af rådyr/bukke                                       225 Kr. 

Finpartering af rådyr/bukke                               350 Kr. 

Vakuumpakning af finparteret rådyr/bukke     250 Kr. 

Krondyr/dådyr/sika:

Flåning af dyr UNDER 50 Kg.                              475 Kr. 

Finpartering af dyr UNDER 50 Kg.                    1225 Kr. 

Vakuumpakning med etiketter                           500 Kr. 

Flåning af dyr OVER 50 Kg.                                575 Kr.

Finpartering af dyr OVER 50 Kg.                      1425 Kr.

Vakuumpakket med etiketter                             600 Kr. 

Flåning til skulder/halsmontering:

Rådyr/bukke                                                       800 Kr. 

Hjorte UNDER 50 Kg.                                        1500 Kr. 

Hjorte OVER 50 Kg.                                           2500 Kr. 

Afskæring af hoveder til trofæ:

Rådyr/bukke                                                       150 Kr.

Hjorte UNDER 50 Kg.                                         200 Kr. 

Hjorte OVER 50 Kg.                                            250 Kr.

Indfrysning                                                         300 kr.

​Opbevaring på frost 30,00 Kr. pr. dag

DER HAKKES IKKE KØD FRA HAGLSKUDT VILDT.

PØLSER.

(min. 10 kg kød uden ben)

Frankfurter         1200 kr. pr. portion

Kryddergriller     1000 kr. pr. portion

​(Færdig portion ca. 20 kilo)

SPEGEPØLSER.

(Min. 9 kg. kød uden ben)

Almindelig                          650 kr. pr. portion

Hele peberkorn                   700 kr. pr. portion

Ølpølser/peberbid            1000 kr. pr. portion.

​(Færdig portion ca. 10-12 hele spegepølser)

VAKUUMPAKNING.

Spegepølser:

Vakuumpaknkng i 1/2                  8 kr. pr. stk.

Vakuumpakning i 1/1                  10 kr. pr. stk.

Grillpølser:

Pakket med 10 Stk.      500 kr. pr. portion

DER LAVES IKKE PØLSEVARER AF HAGLSKUDT VILDT.

KØLLER.

* Rådyr:

Hele uden vakuum                                145 kr.

Hele med vakuum                                 160 kr.

R.S.V.                                                      200 kr.

* DÅVILDT/KRONKALV: 

Hele uden vakuum                                300 kr.

Hele med vakuum                                 350 kr.

R.S.V.                                                       400 kr.

​Deles i 2 stk. inden røg

*KRONVILDT:

 Hele uden vakuum                               800 kr.

Hele med vakuum                                 880 kr.

R.S.V.                                                      1200 kr.

​Deles i 6 - 8 stk. inden røg

RYGFILET + MØRBRAD RØGET 50,00 Kr. pr. kg. DISSE SKIVES IKKE !!!

Besøg os på

Facebook

Besøg Hornsyld Slagter på Facebook og følg med i vores hverdag og giv os din anmeldelse.

kontrolrapport

Hornsyld Slagter

CVR: 37289353

Apotekerbakken 24, 8783 Hornsyld

E-mail: ​mail@hornsyldslagter.dk

Telefon: 75 68 70 17

Åbningstider:

Mandag: Lukket.

Tirsdag - fredag: 10.00-17.30

Lørdag: 7.00-1​2.00

Ferielukket uge 1.

​​