Forarbejdning af vildt

Vi forarbejder gerne dit klovbærende vildt, udskæringer, pølsemageri , samt røgning af køller.

Rådyr:

Flåning af rådyr/bukke                                       200 Kr. 

Finpartering af rådyr/bukke                               350 Kr. 

Vakuumpakning af finparteret rådyr/bukke     250 Kr. 

Krondyr/dådyr/sika:

Flåning af dyr UNDER 50 Kg.                              450 Kr. 

Finpartering af dyr UNDER 50 Kg.                    1200 Kr. 

Vakuumpakning med etiketter                           450 Kr. 

Flåning af dyr OVER 50 Kg.                                550 Kr.

Finpartering af dyr OVER 50 Kg.                      1400 Kr.

Vakuumpakket med etiketter                             550 Kr. 

Flåning til skulder/halsmontering:

Rådyr/bukke                                                       500 Kr. 

Hjorte UNDER 50 Kg.                                        1000 Kr. 

Hjorte OVER 50 Kg.                                           1500 Kr. 

Afskæring af hoveder til trofæ:

Rådyr/bukke                                                       100 Kr.

Hjorte UNDER 50 Kg.                                          150 Kr. 

Hjorte OVER 50 Kg.                                            200 Kr.

Indfrysning samt opbevaring, pr. uge                100 kr.

PRISER FOR FORARBEJDNING

Kød indleveret på ben = 50,- pr. kilo

Kød indleveret afpillet = 40,- pr. kilo

SPEGEPØLSER VEJER CA. 800 GRAM PR. STK.

*Vakkumpakket i ½ + 5 kr. pr. halve.

*Vakkumpakket i 1/1  + 5 kr. pr. stk.

GRILLPØLSER VEJER CA. 125 GRAM PR. STK.

*Frankfurtere  + 10 kr. pr. kg.

*Vakuumpakning af pølser med 10 stk. i hver 300 kr.

KØLLER.

* RÅVILDT : Hele uden vakuum                         135 kr.

Hele med vakuum                                              155 kr.

R.S.V.                                                                   180 kr.

* DÅVILDT: Hele uden vakuum                         280 kr.

Hele med vakuum                                             300 kr.

R.S.V.                                                                   360 kr.

*KRONVILDT: Hele uden vakuum                     700 kr.

Hele med vakuum                                             780 kr.

R.S.V.                                                                 1000 kr.

RYGFILET + MØRBRAD RØGET AFTALES PRIS EFTER STØRRELSE, DISSE SKIVES IKKE !!!

Besøg os på

Facebook

Besøg Hornsyld Slagter på Facebook og følg med i vores hverdag og giv os din anmeldelse.

kontrolrapport

Hornsyld Slagter

CVR: 37289353

Apotekerbakken 24, 8783 Hornsyld

E-mail: ​mail@hornsyldslagter.dk

Telefon: 75 68 70 17

Åbningstider:

Mandag: Lukket.

Tirsdag - fredag: 10.00-17.30

Lørdag: 7.00-12.00

Vi holder lukket uge 42.